آنتن تلویزیون تقریباً شبیه آنتن رادیویی است. با این تفاوت که آنتن تلویزیون در برج های تلویزیونی که کانال های رایگان در منطقه شما پخش می کنند کار می کند. برای دریافت تلویزیون از طریق هوا (OTA) هیچ هزینه اشتراک پرداختی پرداخت نمی شود. قدرت سیگنال دریافت شده بر اساس مدل آنتن و زمین منطقه قرارگیری آنتن محاسبه می شود. آنتن تلویزیون سیگنالهایی را می گیرد که در محدوده منبع پخش قرار دارند.
چگونه بفهم که آنتن در محدوده من کار می کند
هیچ تضمینی وجود ندارد که آنتن برای هر خانه یا مکانی کار کند. قبل از انتخاب آنتن تلویزیون ، می خواهید برخی از حقایق اساسی درباره نیاز آنتن خود را جمع آوری کنید. به عنوان مثال ، چقدر با برج پخش تلویزیون در منطقه خود فاصله دارید و آیا این کانال هایی هستند که به دنبال آنها هستید؟ آیا برج های پخش در یک منطقه عمومی واقع شده اند یا برخی از آنها در مناطق مختلف واقع شده اند؟ پاسخ به این سوالات به شما کمک می کند تا تصمیم بگیرید که آیا یک آنتن برای مکان شما مناسب است یا خیر و همچنین به شما کمک می کند تا تعیین کنید کدام نوع آنتن برای شما مناسب تر است.
آنتن در فضای باز چگونه متصل می شود؟
ابتدا می خواهید آنتن خود را روی پشت بام نصب کرده یا برای عملکرد بهینه قرار دهید. این فقط یک پیشنهاد است ، زیرا ممکن است آنتن خود را در هرجایی که باور کنید سوار کنید تا بهترین استقبال را داشته باشید. شما می خواهید رو به جلوی آنتن به سمت برج های تلویزیون باشید. برای مشاهده کانالهایی که بدون وقفه وارد سیستم می شوند ، اسکن کانال را انجام دهید. هنگامی که یک سیگنال دیجیتال به دست آمد ، یک تصویر واضح خواهد بود. ممکن است لازم باشد قبل از نصب واحد به پایین ، آنتن را حرکت دهید تا تشخیص دهید کدام موقعیت و جهت در دریافت کانالهای مورد نظر شما بهتر است. به یاد داشته باشید که هنگام جابجایی مجدد آنتن ، همیشه یک اسکن جدید انجام دهید. اگر سیگنالی قطع شود ، یک صفحه خالی در تلویزیون شما نشان داده می شود. پس از نصب آنتن و اتصال کابل کواکسیال ، شما آماده اتصال کابل به تیونر دیجیتال یا تلویزیون خود هستید
در منزل من هیچ پنجره ای نیست آیا هنوز می توانم از آنتن استفاده کنم؟
به طور کلی ، هرچه مانع بین آنتن و برج کمتر باشد و هرچه آنتن بالاتر نصب شود ، احتمال دریافت سیگنال قوی بیشتر است. اما آنتن تا زمانی که سیگنال قوی می باشد لازم نیست در کنار پنجره باشد.
آیا می توانم یک کابل داخلی برای اتصال به اتاقی دور از آنتن استفاده کنم ؟
بله، شما میتونی. فقط بخاطر داشته باشید که هرچه کابل بیشتری استفاده کنید ، افت سیگنال بیشتری خواهید داشت. اگر متوجه شدید سیگنال گم شده است ، اگربا اضافه کردن کابل آنتن سیگنال کم شده باشد، یک تقویت کننده ممکن است کمک کند.
آیا می توانم چندین تلویزیون را به یک آنتن وصل کنم؟
بله می شود چند تلویزیون به یک آنتن متصل باشد.هیچ مشکلی پیش نمی آید
چگونه می توان اسکن کانال ها را اجرا کنم؟
با استفاده از کنترل تلویزیون ، موارد زیر را انتخاب کنید:
1. منو
2. تنظیمات
3. تنظیم کانال.
4. آنتن یا هوا (که همیشه یکی از تلویزیون های شماست)
5. جستجوی کانال یا پویش کانال خودکار
نکته مفید: اجرای اسکن کانال با فشار دادن کانال UP یا DOWN بر روی کنترل از راه دور یکسان نیست.
چه زمانی باید اسکن کانال را اجرا کنم؟
ما به دلایل زیر پیشنهاد می کنیم اسکن کانال را انجام دهید:
تغییرات در هوا
تغییر در محل آنتن
تغییرات در سیستم آنتن
هرگونه حرکت در جهت آنتن.
اگر کانالهای مشاهده شما وجود ندارد.
اگر طی دو هفته اسکن نکرده اید (ممکن است کانال های جدیدی دریافت کنید که قبلاً در دسترس نبودند)
من آنتن خریدم و کاملاً کانال دریافت نکردم!
بررسی کنید که آنتن را به درستی به HDTV یا گیرنده خود متصل کرده اید. برای کانال ها دوباره اسکن کنید. مطمئن شوید که منوی تنظیمات تلویزیون شما روی حالت آنتن یا هوا تنظیم شده باشد. (برای این دستورالعمل های دقیق به دفترچه راهنمای تلویزیون مراجعه کنید). آنتن را در مکان دیگری تغییر مکان دهید. شاید بالاتر از یک دیوار یا نزدیک به پنجره. رو به راستای برج پخش معمولاً بهترین است. قدرت سیگنال بر اساس شرایط خاص متفاوت خواهد بود. فاصله از برج ، تپه ها ، ساختمانها و حتی درختان بلند می تواند در پذیرش تأثیر بگذارد. همیشه پس از جابجایی آنتن ، دوباره کانالها را اسکن کنید. اگر آنتن آمپلی فایر دارد و از آن استفاده می شود و سیگنال قابل دریافت نیست ، آمپلی فایر را خاموش کرده و دوباره امتحان کنید. در برخی موارد ، تقویت کننده ممکن است باعث نوسان خود شود ، که ممکن است با سیگنال تداخل داشته باشد (به این معنی که شما ممکن است بیش از حد به برج فرستنده تلویزیون نزدیک باشید و باید تقویت کننده گذر هوشمند را خاموش کنید). پذیرش کانال به آنچه در منطقه شما پخش می شود ، فاصله شما با برج های پخش و محیط اطراف خود بستگی دارد. آنتن را در مکان های مختلف امتحان کنید ، گاهی اوقات حرکت چند سانیمتر باعث تغییر می شود.
چرا آنتن من برای اکثر کانال هایم تصویر خوبی دارد ، اما تعداد کمی از آنها واقعا بد هستند؟
این یک مشکل بسیار معمولی برای اکثر آنتن ها است. پخش های OTA (از طریق هوا) از برج های مختلف ، در مکان های مختلف و با فرکانس های مختلف انجام می شود. به همین دلیل ، برخی کانال ها می توانند بسیار عالی باشند و برخی دیگر نه چندان خوب. آنتن ها طوری طراحی شده اند که وقتی مستقیماً به ایستگاه اشاره می شوند ، بهترین عملکرد را دارند. اگر آنتن به سمت شمال باشد ، ممکن است همه آن کانالها عالی باشند ، اما ممکن است ایستگاههای جنوب از تلویزیون شما بسیار ضعیف به نظر برسند. برای عیب یابی محل ایستگاه ها ، فرکانس مورد استفاده آنها و میزان قدرت پخش سیگنال از طریق ایستگاه تلویزیونی را در نظر بگیرید. (وجود آمپلی فایر هوشمند گذرگاه در محل می تواند برای اسکن مجدد و کمک به این مسئله مفید باشد)
آنتن من روز دیگر کار می کرد و حالا اینطور نیست ، چه اتفاقی افتاد؟
اگر هر نوع آمپلی فایر در تنظیمات شما وجود دارد ، ابتدا منبع تغذیه آن را پیدا کنید و مطمئن شوید که وصل است و پریز برق در آن کار می کند. اگر به برق متصل است حتماً چراغ نشانگر را روشن کنید (در صورت داشتن چراغ). بعد ، منبع تغذیه را از برق بکشید ، دوباره آن را وصل کنید و سپس به تلویزیون بروید و یک اسکن کامل کانال دیجیتال را اجرا کنید. در صورت عدم موفقیت ، شما باید از طریق تنظیمات موجود خود قدم بزنید تا قطعات آسیب دیده را بررسی کنید. کابلها ، شکافها ، ترانسفورماتورها و تقویت کننده های خراب یا قدیمی را بررسی کرده و یا آنها را تعویض کنید. آنتن را نیز بررسی کنید تا مطمئن شوید که صدمه جسمی به آن وارد نکرده است و اینکه به جهت دیگری برگردانده نشده است. پس از عیب یابی یا ایجاد هرگونه تغییر ، همیشه اسکن کانال دیجیتال کامل را در تلویزیون خود اجرا کنید تا ببینید آیا این مسئله مشکل شما را برطرف می کند یا خیر
علاوه بر آنتن ، چه چیز دیگری نیاز به خرید دارم؟
سناریو و تنظیمات همه متفاوت خواهد بود. چند پیشنهاد وجود دارد. علاوه بر آنتن ، شما به چیزی برای سوار کردن آن مانند قطب J برای آنتن های فضای باز ، یک تقسیم کننده برای دریافت پذیرش در تلویزیون های دیگر در خانه ، پایه برای آنتن های داخلی نیاز دارید. برای رفتن از آنتن به تلویزیون ها ممکن است به کابل کواکسیال نیاز داشته باشید. اگر می خواهید آنتن خود را به چند تلویزیون متصل کنید ، اگر آنتن شما از قبل مجهز نیست ، باید یک تقویت کننده تهیه کنید.
چرا برخی کانال ها وجود دارد که پس از تغییر آنالوگ به دیجیتال دیگر نمی توانم دریافت کنم؟
در اینجا چند فاکتور یا سناریوی مختلف وجود دارد که ممکن است باعث از دست دادن ایستگاه های شما در طول انتقال دیجیتالی شود. سیگنال ها از ایستگاه های تلویزیونی با سیگنال ضعیف تری نسبت به گذشته پخش می شوند ، بنابراین سیگنال دیجیتال تا آنجا دور نمی شود. همچنین به دلیل پخش ضعیف سیگنال ، ممکن است لازم باشد یک تقویت کننده را برای تنظیم سیگنال به تنظیمات موجود خود اضافه کنید. دلیل دیگر اینکه کانال از دست می دهید این است که شاید ایستگاه پخش فرکانس خود را تغییر داده و آنتن شما طراحی مناسبی برای آن فرکانس نداشته باشد. همچنین ، در بعضی موارد ، ایستگاه های پخش مکان های برج خود را تغییر می دهند و ممکن است برج دیگر در جهتی باشد که آنتن شما نشان داده شود. موقعیت ایستگاه های محلی خود مطلع شوید
آیا اگر درختان زیادی در اطراف خانه خود داشته باشم ، آنتن تلویزیون برای من کار خواهد کرد؟
فاصله از برج ، زمین ، تپه ها ، ساختمان ها ، درختان بلند ، آینه ها ، حتی فلز در دیوارها می تواند دستیابی به سیگنال واضح را دشوار کند. بسیاری از مردم درخت دارند و هنوز هم می توانند چند ایستگاه بدون مشکل دریافت کنند. همه چیز به تلاش اول آن برمی گردد. تا زمانی که آن را امتحان نکنید راهی برای گفتن وجود ندارد.
چگونه می توان فهمید که کدام آنتن ها دارای آنتن های با کیفیت بالا هستند و کدام یک از آنتن های تلویزیون آنالوگ هستند؟
این یک تصور غلط رایج است که فقط برخی از آنتن ها قادر به دریافت HDTV هستند. حقیقت این است که سیگنال های HD با همان فرکانس های VHF و UHF پخش می شوند که از ابتدای پخش تلویزیون استفاده می شوند. همه آنتن ها توانایی دریافت HD را دارند.
آنتن یک قطعه مخابراتی است که کار آن تبدیل سیگنالهای الکتریکی به امواج الکترومغناطیسی در حالت فرستندگی و تبدیل امواج التکرومغناطیسی به سیگنالهای الکتریکی در حالت گیرندگی است. آنتن ها ساختارهای متنوعی دارند که با توجه به کاربردی که دارند این ساختار تعیین میشود.
انواع آنتن تلویزیون
برای مصارف خانگی 3 نوع آنتن در بازار موجود است. آنتن هوایی ثابت، آنتن هوایی گردان و آنتن رومیزی.
آنتن هوایی ثابت
این آنتن برای جاهایی که سیگنال نسبتا قوی بوده و نیازی به گردش آنتن برای پیدا کردن سطح کیفیت بهتر نیست استفاده میشود. این آنتن بعد از نصب نیاز به تنظیم جهت داشته و بعد از تنظیم جهت، آن را ثابت نمایید.
آنتن هوایی گردان
آنتن هوایی گردان در جاهایی استفاده میشود که سیگنال ضعیف و برای پیدا کردن فرکانسهای مختلف به گردش آنتن احتیاج است. جهت این آنتن را میتوان به صورت اتوماتیک یا دستی تنظیم نمود.
آنتن رو میزی
آنتن رومیزی برای استفاده در داخل ساختمان به کار میرود. در ساختمانهای بلند و در طبقات بالای آپارتمانها و برجها میتوان از این آنتن استفاده کرد. به علت نصب در داخل و نزدیک به تلویزیون، تنظیم جهت این آنتن بسیار راحت است.
دلیل پایین بودن سیگنال دهی آنتن تلویزیون چیست؟
افت سطح سیگنال به دلیل تغییر جهت آنتن
یکی از مشکلات متداول و ناراحت کننده در هنگام دیدن یک برنامه تلویزیونی این است که آنتن شما با وزش باد، تکان میخورد و تصویر به هم میریزد. البته تکانهای کوچک نمیتوانند مشکلی برای تصویر ایجاد کنند اما اگر آنتن را خوب محکم نکرده باشید، وزش باد جهت آنتن را تغییر داده و سیگنال درست به گیرنده نمیرسد. در این صورت تصویر به هم میریزد. داشتن یک پایه محکم و ثابت کردن بدنه آنتن هوایی، اولین شرط داشتن یک تصویر خوب است. حتی در آنتن های گردان، باید پایه آنتن و همچنین اتصال آنتن به پایهاش، کاملا محکم باشد.
عدم وجود سیگنال به دلیل اتصال شیلد و مغزی کابل
در اتصال کابل آنتن به آنتن و گیرنده خیلی باید دقت کنید. کابل آنتن از دو قسمت تشکیل شده است. شیلد و مغزی که هردو رسانا و هادی هستند. این دو هادی به هیچ عنوان نباید به هم اتصالی داشته باشند.
افت سطح سیگنال یا عدم وجود سیگنال به دلیل استفاده از کابل آنتن فرسوده یا نا مرغوب
آنتن خوب، یکی از ارکان به دست آوردن تصویر خوب است. اما اگر کابل استاندارد و مناسبی برای انتقال امواج تصویر به تلویزیون یا گیرنده دیجیتال نداشته باشید، هرچقدر که آنتن خوبی داشته باشید و جهت آن را درست تنظیم کنید، نتیجه نخواهید گرفت.
افت سطح سیگنال یا عدم وجود سیگنال به دلیل اتصالات غیر مقاوم در برابر گرد و خاک و باران
در نقطه اتصال کابل آنتن به آنتن، و کابل آنتن به تلویزیون یا گیرنده معمولاً از اتصال فیشی استفاده میشود یک اتصال ضعیف باعث افزایش مقاومت الکتریکی و کاهش ارسال سیگنال به گیرنده میشود. هم چنین گرد و غبار و آب و رطوبت، مقاومت میان شیلد و مغزی کابل را کم میکنند و باعث میشوند کیفیت سیگنال، به شدت پایین بیاید.
افزایش سطح سیگنال با تعیین جهت مناسب برای آنتن
در سیستمهای آنالوگ برای تنظیم جهت آنتن باید مناسب ترین جهت که همه کانالها با آن بهترین تصویر را بدهند انتخاب نماییم. اما معمولاً این اتفاق نمیافتاد و بعضی کانالها خوب و بعضی بد خواهند بود. با استفاده از آنتنهای گردان این مشکل قابل حل خواهد بود.
با وجود و فراگیر شدن گیرندههای دیجیتال دیگر مشکل جهتهای مختلف برای شبکههای مختلف حل شده است. در گیرندههای دیجیتال، با انتخاب گزینه سطح سیگنال در منوی گیرنده میتوانید شدت سیگنال را مشاهده و آنرا تنظیم کنید. بنابراین گیرنده را در حالت سطح سیگنال قرار داده و آنقدر آنتن را بچرخانید تا بیشترین سطح سیگنال را دریافت نمایید. اگر هم آنتن گردان دارید، این کار را به عهده خود آنتن بگذارید. وقتی بیشترین سطح سیگنال را دریافت کردید، وارد مرحله کانال یابی شوید.
آشنایی با روش تقویت آنتن تلویزیون
تنظیم ارتفاع آنتن
این فاکتور یکی از عوامل اصلی کیفیت تصویر و قدرت سیگنال است که بسیار مهم است. بنابراین ، کارایی آنتن هایی که در ارتفاع نصب می شوند، بسیار بهتر از آنتن هایی است که در داخل خانه قرار دارند. بهتر است آتن هوایی تهیه کنید و اگر چنین فرصتی را ندارید، حداقل آنتن را در بالکن قرار دهید و همچنین بهتر است آنتن را در محلی نزدیک پنجره نصب کنید.
با این حال ، به خاطر داشته باشید که در بعضی موارد ، قرار دادن آنتن روی سقف می تواند به طور قابل توجهی طول کابل را افزایش دهد، که خود باعث ایجاد مشکل می شود. به عنوان نویز یا تضعیف سیگنال دریافت شده ، بنابراین همیشه سعی کنید طول کابل را در نظر بگیرید و بهترین مکان را با کوتاهترین طول سیم انتخاب کنید. برای جلوگیری از ایجاد نویز می توانید از آیکون های مناسب نیز استفاده کنید.
استفاده از تقویت کنندهها
اکثر متخصصان استفاده از آمپلی فایر (تقویت کننده) را در صورتی که نیاز به تقویت دارید، توصیه میکنند. اشکال بالقوه تقویت کنندهها این است که نویز را با سیگنال تقویت میکنند که میتواند از طریق سیگنالهای قوی، باعث بدتر شدن وضعیت شوند.
آنتن را به سمت ایسگاه اموج تنظیم کنید
برخی از آنتن ها شبیه به یک پیکان جهت دار هستند، به این معنی که باید آن را به سمت ایستگاه پخش برگردانید. برای اطلاع از محل قرارگیری برجهای توزیع در منطقه شما، می توانید با صدا و سیمای شهر خود تماس بگیرید و با آنها مشورت کنید. همچنین گاهی اوقات برج های مخابراتی و فرستنده های سیگنال با چشم غیر مسلح دیده می شوند. مکان تقریبی را به خاطر بسپارید و هنگام انتخاب محل آنتن آن را در نظر بگیرید.
بهترین آنتن تلویزیون
20 مدل از بهترین آنتن هوایی تلویزیون موجود در بازار
1.آنتن هوایی آترون مدل پروانه ای
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالندارد
وزن110 گرم
جنس بدنهپلاستیک
منبع تغذیهندارد
2.آنتن هوایی آذران مدل AZS1
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسی– 170-230 مگاهرتز (VHF)
– 470-890 مگاهرتز (UHF)
– 40-108 مگاهرتز (VL & FM)
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالدارد
3.آنتن هوایی زانوگه مدل U101
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندUHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسی470-862 MHz
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
4.آنتن هوایی سیماران مدل SAB40
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسی170-230 مگاهرتز (VHF)
470-890 مگاهرتز (UHF)
40-108 مگاهرتز (VL & FM)
امپدانس75 اهم
5.آنتن هوایی سیگنال مدل 7SH
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسیUHF-VHF
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالدارد
6.آنتن هوایی سیماران مدل SAB50
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسی– 170-230 مگاهرتز (VHF)
– 470-890 مگاهرتز (UHF)
– 40-108 مگاهرتز (VL & FM)
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی2
7.آنتن هوایی صبا مدل S2001
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندFM , UHF , VHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال
محدوده فرکانسی– 170-230 مگاهرتز (VHF)
– 470-890 مگاهرتز (UHF)
– 40-108 مگاهرتز (VL & FM)
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
8.آنتن هوایی صبا مدل S2003
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندFM , UHF , VHF
نوع سیگنال دریافتیآنالوگ , دیجیتال
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالندارد
9.آنتن هوایی صبا مدل S3002
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندFM , UHF , VHF
نوع سیگنال دریافتیآنالوگ , دیجیتال
محدوده فرکانسی– 170-230 مگاهرتز (VHF)
– 470-890 مگاهرتز (UHF)
– 40-108 مگاهرتز (VL & FM)
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
10.آنتن هوایی صبا مدل شاپرک
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندFM , UHF , VHF
نوع سیگنال دریافتیآنالوگ , دیجیتال
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالندارد
11.آنتن هوایی صبا مدل نقاب
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندFM , UHF , VHF
نوع سیگنال دریافتیآنالوگ , دیجیتال
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالندارد
12.آنتن هوایی لالی الکترونیک مدل LE 150
مشخصات کلی آنتن
VHF , UHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
تعداد خروجی2
تقویت کننده سیگنالدارد
13.آنتن هوایی لالی الکترونیک مدل LE 202
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالندارد
14.آنتن هوایی هانی کد 94
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال
محدوده فرکانسیVHF: 170 – 230 MHZ
UHF: 470 – 860 MHZ
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالدارد
15.آنتن هوایی هانی کد 97
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسیVL&FM: 40-108 MHZ
UHF: 470-890 MHZ
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی2
16.آنتن هوایی هانی کد 2019
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
محدوده فرکانسیVL&FM: 40-108 MHZ
UHF: 470-890 MHZ
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی2
تقویت کننده سیگنالدارد
17.آنتن هوایی صبا مدل S2002
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندFM , UHF , VHF
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالدارد
کلید روشن/خاموش تقویت کنندهدارد
18.آنتن مرکزی لالی الکترونیک مدل LE 140
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی1
تقویت کننده سیگنالدارد
سایر مشخصات
۸ خروجی
گیرندگی عالی و قابلیت گسترش
تقویت کننده پیشرفته
متغیر بودن میزان بهره ( GAIN ) تقویت کننده برای باند
مناسب برای دستگاه های گیرنده دیجیتال و انواع تلویزیون
19.آنتن هوایی سیماران مدل SAB50T-WINGLESS
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی2
تقویت کننده سیگنالدارد
سایر مشخصات
فاقد شاخک تلسکوپی آلومنیومی در طرفین
دارای 2 خروجی جهت استفاده همزمان 2 دستگاه
آنتن اکتیــــو ضریب تقویت بالا
نویز بسیار کم گیرنده امواج FM-VHF/UHF
مناسب برای انواع گیرنده دیجیتال DVBT و DVBT2 -مناسب برای تلویزیونهای LED و LCD
مقاوم در برابر شرایط نامساعد جوی
امکان تغییر ضریب تقویت برای باندهای UHF، VHF و FM
20.آنتن هوایی هانی کد 90
مشخصات کلی آنتن
گیرنده باندVHF , UHF , FM
نوع سیگنال دریافتیدیجیتال , آنالوگ
امپدانس75 اهم
تعداد خروجی2
تقویت کننده سیگنالدارد
سایر مشخصات
نویز بسیار پایین
ضریب تقویت بسیار بالا
دارای تقویت کننده درونی جهت فرکانس های UHF & FM
دو خروجی جهت استفاده برای دو دستگاه تلویزیون و یا رادیو FM در سیستم های صوتی و پیشرفته